Aktuell utställning i galleriet
22156
page-template-default,page,page-id-22156,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

IDINGSTADGRUPPEN

Utställningen öppnades den 18 jan och pågår till den 28 febr. Det är en samlingsutställning med sexmedlemmar ur Idingstadgruppen: Agneta Dagersten, Marina Holmberg, Elsie Weyde, Tina Liljegren, Maria Sandell, Gun-Marie Gunnarsson. Gruppen presenterar sig så här av Elsie Weyde: Idingstadgruppen är en grupp, som lärt känna varandra genom vårt måleri. Samtliga i gruppen har någon form av konstnärlig utbildning. Det hela började år 2000 och genom åren har gruppen vuxit. Under många år har vi hyrt in oss på Idingstad Säteri någon långhelg varje vinter för att måla tillsammans. Vi har också gjort längre resor varje år, både regionalt och utomlands för att måla tillsammans och ibland för att delta i kurser.
När vi träffas för att måla tillsammans, dröjer det sällan lång stund innan tystnaden lagt sig totalt och samtliga är försjunkna i ett gemensamt flow. Arbetssätt och teknik skiljer sig samtidigt som vi stöttar varandras utveckling. Detta är vår första gemensamma utställning på galleri. Välkomna att ta del av denna premiärutställning!

Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer att följas i Galleriet.
Antalet samtidigt närvarande begränsas och besökarna uppmanas att hålla avstånd. Utställningen är öppen under Missionskyrkans öppettider.
Idingstadgruppen finns också på Facebook och Instagram.