Alpha våren 2021

Alpha våren 2021

Har du frågor som:

• Varför dog Jesus?
  • Hur ska jag kunna tro?
  • Hur och varför ska jag be och läsa Bibeln?
  • Hur leder Gud oss?
  • Helar Gud idag?

Eller längtar du helt enkelt efter att prata om tron med andra? Välkommen med i digital Alpha genom Missionskyrkan i Linköping!

Vi möts digitalt på tisdagar 17.30-18.30, från 19 januari till 6 april. Upplägget är att vi undervisas genom en kort film som vi sedan diskuterar i smågrupper.

Anmälan sker senast söndagen 17/1 genom att skicka adress och personnummer till maria.linder@missionskyrkanlinkoping.se. Kursen görs i samarbete med studieförbundet Bilda.
Inga förkunskaper krävs, men du är också välkommen med ifall du har lite eller massa sådana.

Hoppas vi ses!

// Ledarna Anna Rangsjö, Jörgen Tholander och Maria Linder