22709
page-template-default,page,page-id-22709,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Församlingens årsmöte

Församlingens årsmöte närmar sig och i år finns det inga gamla rutiner att luta sig tillbaka mot. Vår ambition är att genomföra årsmötet på plats i kyrksalen men att det också kommer att finnas möjlighet att delta digitalt. Vi kommer inte att sända årsmötet öppet på Youtube utan vi kommer att använda oss av Microsoft Teams. Alla medlemmar som vill delta digitalt får en inbjudan till mötet och får möjlighet att också interagera om den så vill. Då det i dagsläget är för tidigt att veta vilka riktlinjer som kommer att gälla den 15 november får vi återkomma om hur många som kan delta på plats, men i dagsläget ser gränsen på 50 personer ut att vara kvar så det är vad vi siktar på. 

Deltagande och anmälan

Alla som önskar delta på församlingens årsmöte kommer i år att behöva anmäla sig i förväg. Detta beror på att maximalt 50 personer kommer att kunna delta fysiskt och de som deltar digitalt kommer att behöva få en inbjudan till mötet via mejl. Både medlemmar som närvarar fysiskt och digitalt kommer att ha rösträtt.

Mer praktisk information om årsmötets genomförande och anmälan kommer att publiceras på hemsidan när årsmötet närmar sig.

Handlingar

För att inte belasta miljön och församlingens ekonomi mer än nödvändigt kommer årsmöteshandlingarna i år huvudsakligen distribueras digitalt. Handlingarna kan du ladda ner via länkarna nedan. För de som hellre önskar få handlingarna utskrivna finns ett fåtal exemplar tillgängliga i kyrkans expedition. Ta gärna hjälp av en vän om du inte har möjlighet att hämta handlingarna själv.

Förslag till föredragningslista

Verksamhetsplan & Årsredovisning

Förslag till budget

Proposition ang. samgående med Baptistförsamlingen

Valberedningens förslag