Barnmusik
page-template-default,page,page-id-21279,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

musik, spela, golv, pojke, band, instrument, Sammanträde, bakgård, barn, spelar, musiker, leksak, bebis, slagverk, barn, barn, roligt, lycklig, Småbarn, musikalisk, liten, ljud, uppträdande, tamburin, xylofon, golv, mänskliga positioner

Genom att träffas, umgås, fika, sjunga och spela får du utveckla relationen till ditt barn och andra föräldrar. Ditt barn utvecklas genom musik och rörelse. Sångstunden varar ca 30 min, därefter fikar och leker vi tillsammans.

Vi träffas på onsdagar med start 9 september: 9.30 för barn 1-3 år (syskon är välkomna) 10.00 för barn 0-1 år Obs! Tiderna kan komma att ändras under terminens gång. Meddela vid anmälan om tiderna har någon särskild betydelse för er, t.ex. förskolelämning/hämtning.

Plats: Missionskyrkan, Drottninggatan 22

Kostnad: 20 kr/tillfälle eller 200 kr/termin.

Det går bra att anmäla sig till enstaka tillfällen eller till hela terminen. Ställ gärna frågor om du undrar något. Anmälan sker till Amanda Wedberg: 070 652 82 62, amandawedis@gmail.com Ange barnets namn, vilken grupp ni vill vara med i och ev. specialkost.

Meddela även ovanstående om ni får förhinder.

Under Covid-19 tiden gör vi vad vi kan för att minska smittspridning genom att begränsa leksaker/rekvisita i sångstunden och anpassa fikaserveringen.

***

Varmt välkommen till oss på onsdagar! Vi ses!

***

Gå in på Facebook och anslut dig till gruppen “Barnmusik i Missionskyrkan” för att där få aktuell information.