Deltagande på plats vid gudstjänster

Deltagande på plats vid gudstjänster

Från och med 6 september välkomnar vi ett begränsat antal deltagare på plats till våra gudstjänster. Gudstjänsterna kommer även i fortsättningen att livesändas på Youtube. Varje måndag släpper vi platser till söndagens gudstjänst. Den 13 september är undantaget detta då det är konfirmationsgudstjänst och inga platser på plats släpps. Den 20 september deltar vi i Equmeniakyrkans ordinationsgudstjänst som livesänds från Stockholm. Dock går det att anmäla sig och titta på den gemensamt i vår kyrksal kl 11.

Vid dessa gudstjänster serveras inget kyrkfika men det går bra att ta med sig eget fika och äta tillsammans under lämpliga former.