Equmeniastyrelsen
page-template-default,page,page-id-21469,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Barn- och ungdomsarbetet i Missionskyrkan (Equmenia) leds av Equmeniastyrelsen (ES). Equmeniastyrelsen ansvarar för kontakten till och mellan våra olika grupper. Vi vill finnas till för barn, ungdomar och ledare. Nuvarande Equmeniastyrelse (2020/2021) består av Tomas Röjder (ordförande), Sofia Mannerfelt (vice ordförande), Andréas Selin (kassör), Oskar Dawidson (sekreterare), Emil Boberg, Frida Dahlén, Lovisa Hällgren, Jacob Wallhagen, Stina Holmgren (adjungerad ungdomsledare) och Maria Linder (adjungerad pastor med ungdomsansvar). Välkommen att kontakta oss med idéer, förslag och tankar om vår förening och verksamhet för barn och unga!

Tomas Röjder
equmenia@missionskyrkanlinkoping.se