Församlingens bönekväll: I min Faders hus finns många rum

Församlingens bönekväll: I min Faders hus finns många rum

I min Faders hus finns många rum.

Varmt välkommen till en bönekväll för att starta upp terminen i församlingen. Vi kan inte mötas till församlingsläger såsom det var tänkt denna helg, men vi kan be i kyrkan och inför Guds ansikte för höstterminen. Fredag den 28 augusti kl 18-22 kommer kyrkan vara öppen för bönestationer i kyrkans olika rum och på kyrkbacken utanför. Varje hel timma inbjuds till en kvarts lovsång i kyrksalen. Det finns också servering med soppa och fika i Mariasalen. Det är öppet hus under kvällen, men vi välkomnar max 50 personer samtidigt i byggnaden. Kom ihåg att stanna hemma vid symptom och var noga med handhygien. Om du är i riskgrupp och gärna undviker liknande sammanhang går det givetvis bra att be hemifrån under kvällen.

Varmt välkommen att be, var för sig och tillsammans!

Klicka gärna “kommer” i facebookeventet: https://www.facebook.com/events/377474853243093?name=F%C3%B6rsamlingens+b%C3%B6nekv%C3%A4ll%3A+I+min+Faders+hus+finns+m%C3%A5nga+rum&event_id=377474853243093