Gemenskapsträffar
page-template-default,page,page-id-21264,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gemenskapsträffar

Missionskyrkan och vår RPG-förening erbjuder ett flertal tillfällen till gemenskap för dig som är pensionär eller dagledig. Läs gärna mer om våra olika samlingar här nere, eller hitta nästa samling i vår kalender.

Eftermiddagsträffen

Under mars och april månad gör Eftermiddagsträffen en paus p g a Corona- viruset.

Gemenskapseftermiddag

Gemenskap på tisdagar udda veckor kl 14 – 15.30

Vi samtalar, sjunger och dricker eftermiddagskaffe. Ta gärna med ditt handarbete. Ofta kommer någon gäst och berättar eller sjunger.

Gemenskapseftermiddag startar vårterminen 2020 den 14 januari.

RPG-träffar

RPG arrangerar träffar torsdag kl. 14.00. Läs mer på RPG:s sida.

Gemenskap under sommaren

Välkommen att dela gemenskapen under sommaren. Tisdagar och torsdagar med start 23 juni till 6 augusti.

Tolvslaget – tisdagar kl 12 – Andakt runt ljusbäraren i kyrksalen, och därefter gemensam lunch från Martas Café som var och en betalar själv.

Sommaröppet – torsdagar kl 14-16 – Gemenskap kring kaffebordet och varierat program, sång, musik och andakt. Detaljerat program kommer senare.