HBTQ och pastor – Lasse Vallmoss föreläser i regnbågsveckan

HBTQ och pastor – Lasse Vallmoss föreläser i regnbågsveckan

Föreläsning i Linköpings Regnbågsvecka.

Lasse Vallmoss, pastor och föreståndare i Abrahamsbergskyrkan som tillhör Equmeniakyrkan, föreläser på temat ”HBTQ och pastor”. Lasse var den första öppet homosexuelle pastorn i Svenska Baptistsamfundet och kommer att dela sina erfarenheter på detta tema.

Föreläsningen sker i Missionskyrkan torsdagen den 27 augusti. Maxantalet är 50 personer och först till kvarn gäller, genom insläpp från 18.00 med mingelfika till självkostnadspris. Föreläsningen börjar sedan vid 18.30.

Klicka gärna “kommer” i Facebookeventet. Följ länken: https://facebook.com/events/s/hbtq-och-pastor-lasse-vallmoss/2525543321094056/?ti=icl

Varmt välkomna!