Inga fysiska gudstjänster

Inga fysiska gudstjänster

Regeringen har idag beslutat att förbjuda alla allmänna och offentliga sammankomster med fler än 50 deltagare. Med anledning av detta har församlingsstyrelsen beslutat att alla fysiska gudstjänster i Missionskyrkan ställs in. Alla gudstjänster kommer dock även fortsatt att sändas digitalt på församlingens Youtube-kanal och vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att delta via webben när omständigheterna inte tillåter att vi ses fysiskt.

Under söndagen kommer kyrkan istället att hålla öppen mellan kl. 13.00-16.00 för dig som vill tända ett ljus eller be en bön. Välkommen!

/Församlingsledningen