Lokaler
21921
page-template-default,page,page-id-21921,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Lokaler

Missionskyrkan rymmer lokaler för både det stora och lilla sammanhanget. Våra lokaler rymmer konserter, mässor, föreläsningar och sammanträden. Här nedanför har vi sammanställt en översikt av våra lokaler och den mest grundläggande informationen. Vi strävar alltid efter att tillgodose era behov av möblering, utrustning och eventuella andra behov. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller inte hittar ett alternativ som passar just ert sammanhang.

Konferenslokaler

Axet

Axet är vårat minsta rum. Trevligt och ljust med plats för upp till 8 personer.

Styrelsesittning, 8 personer

Bildskärm, Whiteboard, Blädderblock

Vetekornet

Konferenslokal lämplig för sammanträden eller som grupprum.

Styrelsesittning, 12-14 personer

Vinstocken

Konferenslokal lämplig för sammanträden eller som grupprum.

Styrelsesittning, 12-14 personer

Källan

Källan är ett trevligt konferensrum för grupper upp till 14-15 personer. Lokalen är även mycket lämplig som grupprum.

Styrelsesittning, 14-15 personer

Ljudanläggning, mikrofon, hörselslinga

Sammanträde

Pärlan

Konferenslokal lämplig för medelstora grupper. Grundmöblering är U-form, men även Ö-sittning, skolsittning och styrelsesittning är möjligt.

U-sittning, 20 personer

Bildskärm, Whiteboard, Blädderblock

Sammanträde

Skatten

U-sittning, 20 personer

Sammanträde, Föreläsning

Musiksalen

Musiksalen är en av våra större lokaler med mycket rymd och ljus. Lokalen kan användas för körsång och musik, men är också en utmärkt lokal för konferens eller föreläsningar.

Skolsittning, 40 personer

Biosittning, 50 personer

U-sittning, 24 personer

Ljudanläggning, mikrofon/headset

Sammanträde, Föreläsning

Ängen

Ängen är en av Missionskyrkans större och mer flexibla lokaler. Med “blommande” utsmyckning och soffhörna blir konferens i Ängen en angenäm upplevelse. Här kan man sitta med den mindre gruppen eller få plats med riktigt många.

Skolsittning, 50 personer

Biosittning, 70 personer

U-sittning, 24 personer

Mariasalen

Mariasalen är vår näst största lokal och väldigt flexibel i sitt utförande. Den är välkomnande och funktionell med sköna stolar och varmt röda bord, som effektivt dämpar ljud och skapar trivsam miljö. Här finns många olika möblerings- och användningsalternativ, allt från konferens i skolsittning och biosittning till festmiddag eller konsert.

Skolsittning, 90 personer

Biosittning, 100 personer

Konsert & mässa

Konsert, Föreläsning

Kyrksalen

Kyrksalen har stor rymd och mycket ljus. Här ryms 550 konferensdeltagare. Bemannad ljud- och ljusanläggning.

Biosittning/Parkettsittning, 550 personer

Projektor, Ljusanläggning

Mer om ljud & ljus
Kyrktorget
Mässa, Utställning

Kyrktorget

Kyrktorget lämpar sig för mässor, utställningar eller mingel i samband med konsert. Torget har högt i tak med en stilren välvd glasfasad som vetter ut mot centrum.

Mässa, Föreläsning, Konsert

Mariasalen

Mariasalen är vår näst största lokal och väldigt flexibel i sitt utförande. Lokalen är väl lämpad för mässor och utställningar, och kan med fördel användas tillsammans med kyrktorget för större arrangemang.