Mångkulturell innebandy & löpning
page-template-default,page,page-id-23072,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mångkulturell innebandy är en grupp för dig som är 16-35 år, nysvensk eller född i Sverige, van innebandyspelare eller aldrig tidigare hållit i en klubba. Aktiviteten är gratis!

Vanligtvis möts vi på söndagar 18.00 i kyrkan eller Trädgårdsföreningen för att spela innebandy. Det finns omklädningsrum i kyrkan och klubbor att låna.

Under pandemin startar vi istället löpargrupper med max 8 personer på söndagar kl.15.30, fr.o.m. 7/2. Anmälan sker i facebook-gruppen “Mångkulturell innebandy”, där det också löpande släpps aktuell information. Varmt välkommen med!

Josef Danielsson
073-808 17 55

Multicultural floorball is an activity for you who are 16-35 years old, new in Sweden or Swedish-born, beginner or good floorball-player. The activity is for free!

Usually we meet on Sundays 18.00 in the Church or at Trädgårdsföreningen to play floorball. There are dressing rooms in church and clubs to borrow.

During the pandemic we meet in running groups with maximum 8 people on Sundays 15.30, beginning on February 7. Notify your wish to attend in the Facebook group “Mångkulturell innebandy”, where more current information is realeased continously. Warmly welcome to join us!

CONTACT PERSON
Josef Danielsson