På G
page-template-default,page,page-id-21457,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Det ska vara roligt att gå till kyrkan på söndagarna oavsett hur gammal man är. Därför har vi På G för dig som går i 4:an till 7:an.

Vi träffas tre gånger under höstterminen 2020. Vi börjar med att vara med i gudstjänsten en stund. När de yngre barnen går till söndagsskolan Skattkistan går vi istället upp till rummet Källan på andra våningen. Där får vi prata om Gud, sjunga och be och sen har vi någon form av aktivitet tillsammans. Det kan vara allt från pyssel och drama till prat om livet och kompisarna.

Varje gång kan den som har möjlighet vara med och samla in lite pengar till något bra ändamål. Fr o m hösten 2019 väljer vi att ge vår gåva till Diakonias arbete, specifikt till skolmaterial för barn. Läs mer om projektet här.

Höstens samlingar blir:

25/10 Gudstjänst och På G

22/11 Gudstjänst och På G

6/12 Gudstjänst och På G

För att vi ska veta hur många vi blir behöver du anmäla dig i förväg. Du och din familj har möjlighet att få anmälningslänken till gudstjänsten redan en vecka i förväg (istället för på tisdagen) så ni kan anmäla er. Maila norberg.elin@hotmail.com eller stina.holmgren@missionskyrkanlinkoping.se så skickar vi länken till er när det blir dags.

Har du frågor? Kontakta Elin Norberg, tel 072-542 20 24, (kvällstid)